Novice

5. SLOVENSKI PSIHIATRIČNI KONGRES, 14. do 17. november 2012

Kongresni center Bernardin Portorož


Sporočilo programskega odbora

26.10.2012

Na voljo so Informacije za predavatelje.


Sporočilo programskega odbora

24.9.2012

Objavljamo končni program kongresa.


Sporočilo programskega odbora - rok za oddajo prispevkov je podaljšan

31.5.2012

Spoštovani kolegi,

vaš odziv na vabilo k oddaji prispevkov nas je prijetno presenetil, saj je do roka prišlo preko sto prijav prispevkov. Ker smo ob tem prejeli še nekaj želja kolegov, da sprejmemo naknadno dodatne prispevke, ki jih do roka niso uspeli prijaviti, smo se na sestanku programskega odbora odločili, da rok za oddajo dodatnih prispevkov podaljšamo do 20.6.2012. Vabljeni torej k dodatni oddaji povzetkov prispevkov in registraciji.

Pripravljen je okvirni povzetek programa kongresa.


Sporočilo programskega odbora

28.3.2012

Dragi kolegi,

Naš kongres je zdaj že tradicionalna in dobrodošla možnost in priložnost, da se srečamo vsi, ki nas druži naša stroka, psihiatrija. Čeprav živimo in delamo pravzaprav zelo blizu eden drugemu, nas vsakodnevno hitenje ovira pri izmenjavi naših delovnih izkušenj in ustvarjalnih idej. Delovna področja slovenskih psihiatrov so se že na nek način diferencirala. Potrebe pacientov, drugačna osebna zanimanja in nagnjenost k različnim delovnim pristopom, različne delovne razmere in značilnosti regije, ki ji služimo – vse to prispeva k razgibanosti in dinamičnosti slovenske psihiatrije. To je prednost, ki stroko bogati in lahko prispeva dodatno vrednost k našemu ustvarjalnemu erosu. Izkusimo možnost, da si povemo, kaj kdo dela, kaj koga posebej zanima, kje in na kakšen način vsak od nas išče odgovore na ta ali ona vprašanja, ki jih v naši stroki ne zmanjka, kakšne dileme se nam porajajo ob delu. Programu psihiatričnega kongresa zato nismo postavili meja z izbiro tem, ki jih bomo predstavili. Vabljeni ste, da prispevate tisto, kar je zanimivo vam in kar izhaja iz vašega dela. Prispevke bomo šele nato, ko bodo zbrani vsi, porazdelili po glavnih področjih, ki sestavljajo psihiatrijo. Tako bo vsebina kongresa najbolj verno zajela to, kar se v naši stroki dogaja. Vabljeni ste torej, da prispevate svoj delež, da bomo skupaj sestavili čim bolj prepoznavno celoto, ki jo gradi slovenska psihiatrija.

Martina Tomori


Prijava na elektronsko obveščanje

28.3.2012

Spoštovani,

večino elektronskih naslovov članov Združenja psihiatrov imamo, o novicah v zvezi s kongresom in drugih novicah glede delovanja Združenja vas nameravamo vse bolj obveščati tudi po elektronski poti. Prosimo vas, da svoj elektronski naslov ali njegovo spremembo sporočite na elektronski naslov združenja, da podatek vnesemo v seznam za elektronsko obveščanje.

Jure Bon


O društvu         |         Pravna obvestila         |         Domov